19 Mayıs 2012, Cumartesi | ChatVakti.Com
ana sayfa ANA SAYFA
chat SOHBET
HABERLERHABERLER
OYUNOYUN
PAPARAZZIPAPARAZZI
VIDEOVIDEO
sinema SINEMA
Sitene sohbet ekle
Sitene sohbet odası ekle!
Günlük Burçlar
burçlar
Koç
Boğa
İkizler
Yengeç
Aslan
Başak
Terazi
Akrep
Yay
Oğlak
Kova
Balık
Sitene günlük burç ekle
resim
»Trudy'nin Odasi
»Sue Dekoratör II
»Shila'nin Banyosu
»Sevimli Odam
»Selena'nın Odası
»sapkadaki Kedi
»Pizza Büfesi
»Park Düzenle
»Oyun Odam
»Oyun Bahçesi
»Oyun Bahçem
»Oturma Odasi
Ana Sayfa » haberler » Bu illerde yaşıyorsanız dikkat!
Bu illerde yaşıyorsanız dikkat! 01-06-2010 google google

Meteoroloji, 8 il için kuvvetli yağış ve sel uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeybatı kesimleri ve Göller yöresi ile Kars ve Ardahan çevrelerinde aralıklı sağanak ve gökgBu  illerde yaşıyorsanız dikkat!ürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların; geceden itibaren İzmir, Manisa, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir ve İstanbul Avrupa Yakasında kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı, ülke genelinde 2 ila 4 derece artacak. Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek.

Yağışların; geceden itibaren İzmir, Manisa, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir ve İstanbul Avrupa Yakasında kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması gerekiyor. Bölgelere göre hava durumu ise şöyle tahmin ediliyor;

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra Bursa ve Bilecik ile zamanla bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; geceden itibaren Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir ve İstanbul Avrupa Yakasında kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra İzmir ve Manisa çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; geceden itibaren İzmir çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta ve Burdur çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat ve Kayseri ile Ankara'nın kuzey ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu, Karabük ve Kastamonu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Tokat, Amasya ve Çorum çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeyi parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.
alıntıdır.

Yazar: SavaS Okunma: 265

Adınız :
E-Mail Adresiniz :
Yorumunuz :

İfadeler
resim
resim
Film: Kuzgun
Yönetmen: James McTeigue
Oyuncular: John Cusack, Brendan Gleeson
Yapım: 2012
resim
»ŞIRNAK’TA ASKERİ SEVKİYAT
»ERDOĞAN'A ÇOK AĞIR İTHAM
»İphone ve ipad ile yasak sitelere girmek icin cozum
»netbase güvenli indir dolandırıcılığı
»Abdullah Avcı dönemi başladı
»inci Sözlük satıldı
»TRT'ye bunun hesabını soracağım
»Altın uçtu
»S&P'nin kararı piyasaları sarstı
»Facebook sohbeti düzeltmek
Alt Sayfalar
İletişim | Yetki Başvurusu | ChatVakti Script | Evet Hayır Oyunu | Kurallar | Hakkımızda
Sohbet Chat SEO
sitemap rss